wWw.Forumozel.Com ForumozeL Türkiyenin ilk Özel   En Yeni Bilgi Paylaşım Platformu Paylaşımda Kalitenin Tek Adresi http://www.forumozel.com
Erkekler ne ister ? ForumozeL, Sohbet, Güzeller, Resimleri, videolar, oyun, Program indir, Cinsellik, Estetik Güzellik Bakım, film izle, Güzel Kızlar, Güzel sözler, Müzik video klipler, Şarkı Sözleri, Chat
Forum özel kadınlar kulübü Sohbet Aşk resimli şiirler video hikaye itiraf Güzel Sözler msn Smile
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07.09.2010 / Salı / 15:20:37 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
148770 Mesaj 27134 Konu Gönderen: 5493 Üye
Son üye: tugrulbey
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
...::: Reklam Alanı :::...

ForumozeL internet Radyo - Radio Netteki Müzik Keyfiniz

+  Forum özel kadınlar kulübü Sohbet Aşk resimli şiirler video hikaye itiraf Güzel Sözler msn Smile
|-+  GENEL ve GÜNCEL YAŞAM
| |-+  Kadın - Bayanlara Özel
| | |-+  Erkekler ne ister ?
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 Aşağı git Bu Konuyu Gönder Yazdır
Yazan Konu: Erkekler ne ister ?  (Okunma Sayısı 208 defa)
Asli
Tutkulu
**

Teşekkür Puan Toplamı: 3

Yaşadığı Şehir: Giresun

Üyelik Numarası: 4968

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

Ynt: Erkekler ne ister ?
« Yanıtla #16 : 27.07.2010 / Salı / 22:42:07 pm »

ay kız balık varmı böle bişi ya sanki erkek düşmanı oldun haa dikkat et yakında erkekler seni tanımıcak artık bence geç bu konuları yoksa bilmiyorum artık marsta ki erkeklerde çıkar karşına sonra canım benim kahkaha

Sponsor Bağlantı - Reklam Alanı

Aşağıdaki POPÜLER GALERİLER Reklamına Tıklayarak Sitemize Katkı Sağlayın Şimdiden Göstereceğiniz İlgi ve Destek İçin Teşekkürler!

Forum Sitemaps Arşiv
| Güzellik Bakım | | Moda ve Trend | | Aşk ve Sevgi | | Şiirler Resimli Şiirler Sesli Şiirler | | Yemek Tarifleri |
| Flash Oyunlar Okey Tavla Dama Batak Satranç | | Komik Eğlenceli Videolar | | Komik Resimler | | ForumozeL Güzeller Galerisi | | Güzel Sözler Hazır Mesajlar |
| Kadın ve Erkek Sağlığı | | Cinsellik ve Cinsel Sorunlar | | Diyet ve Fitness | | Hareketli msn ikon icon Smile Smiley Emoticons | | Pratik Bilgiler |
| Sesli ilahi ve Dini Şiirler | | Günlük Burçlar Özellikleri ve Astroloji | | Rüya Yorumları | | Resimli Şarkı Sözleri | | Müzik video Klipleri |
| Forum Komik İlginç Resimler | | Flash Okey Oyunu Oyna | | Sesli Görüntülü Okey Oyunu Oyna | | Üyeliksiz Okey Oyunu Oyna Oyun Oyna
| | Batak Oyunu Oyna Oyun Oyna | | Sesli Görüntülü Batak Oyunu Oyna | | HQ videolar HD videolar izle |
| Türkçe Şarkı Sözleri Yerli Şarkı Sözleri Sözü |

Web sitemizin Çöp siteye Dönüşmesini istemiyorsanız,
Lütfen açılan konularda sadece ikon ile TEŞEKKÜR yerine konu hakkındaki düşüncelerimizi ve fikirlerimizide ilave edelim.
Bu sayede sizin açtığınız konularda saygınlık kazanır!

Kanka
Sempatik Şirin Üye

View Profile
Re: Erkekler ne ister ?
« Posted on: 07.09.2010 / Salı / 15:20:37 pm »

Üye Olduğum için Mutluyum Nedeni Burası Yıkılıyo Eğlence dostluk Arkadaşlık Ve Paylaşımlar Özel Olduğum Hissi Veriyor ve sayamadığım Daha Fazlası Burada Hiç Vakit Kaybetmeden Sende Üye Ol Veya Giriş Yap Bence :) Paylaşımlarınla Sende özel Olmanın Keyfini Yaşa !!

Kadın özel, Kadın, Kadınlar Kulübü, Bayanlara özel, kadınlarkulubu, kadınlarkulubu.net, Kadınca, Kadın özel, sohbet chat, sesli webchat, sesli görüntülü sohbet, Msn avatarlari, ikonlari, smyle, Chat, Hikayeler, Komik Eğlenceli videolar, Komik resimler, Güzel Resimler,özel itiraf, itiraflar, özel itiraf, moda, Radyo,internet radyolar, düşlerim fm, sesli şiir, şiirler, Resimli şiirler , Donanım, Programlama, Yazılım, walperler, online flim, vizyon, kariyer, Beşiktaş Resimleri, sinema, futbol, Kültür Sanat, Eğlence, güzel sözler, aşk sözleri mesajları, kandil mesajları, sevgi mesajzlerı sözleri, oyunlar, oyun oyna, okey, kaoka oyun, biriç, tavla oyna, okey oyna, batak oyna, flah animasyonlar, Sohbet, Chat, Arkadaşlık, Sesli şiirler, şiir, Hikaye, Estetik, Cilt Bakımı, Güzellik, Diyet, Makyaj, Moda, Seks, Evlilik, Gelinlik, Bebek, Magazin, Saç Bakımı,Kadın, Moda, makyaj, güzellik, cinsellik, anne, çocuk, saç, aşk, evlilik, komik videolar, şaşırtan videolar, eğlence, sohbet, chat, bayan, bayanlara özel, yaşam, beslenme ve diyet üzerine geniş haberler yer alıyor...!!
BALIK
BAYAN

Profesyonel

Teşekkür Puan Toplamı: 106

Yaşadığı Şehir: ADANA

Üyelik Numarası: 4207

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

Takımı:
« Yanıtla #17 : 27.07.2010 / Salı / 23:05:33 pm »

Ama aslım ben yazmadımki yazmışlar bende buldum sizle paylaşım dedim yani görün bakın neler var diye dimi ama  Göz Kirpan kız Gülen kız
  Erkekler böle istermiş ben deyil ben yazsam istekleri oo burası almaz valla  hihi Gülen kız
« Son Düzenleme: 27.07.2010 / Salı / 23:10:05 pm Gönderen: BALIK » Logged

uLaS
uLaS
Administratör

Profesyonel

Teşekkür Puan Toplamı: 839

Yaşadığı Şehir: Yalova

Üyelik Numarası: 1

İlerleme Seviyesi

Nefesimsin Seninle Anlamlıyım Ben !

Ruh Halim

Takımı:
« Yanıtla #18 : 28.07.2010 / Çarşamba / 00:40:46 am »

Balık bu sayılanları istemeyen erkek zaten erkek değildir  Tongue koptum İçelim Arkadaşlar Yaşaşın yuppi

BALIK
BAYAN

Profesyonel

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

Takımı:
« Yanıtla #19 : 28.07.2010 / Çarşamba / 01:04:09 am »

Belki bazıları istemeyebilir ama ulas onuda düşünmek lazım  Wink hihi Gülen kız
« Son Düzenleme: 28.07.2010 / Çarşamba / 13:29:54 pm Gönderen: BALIK » Logged

MeRVEEE
BAYAN

Tutkulu

Teşekkür Puan Toplamı: 0

Yaşadığı Şehir: istanbul

Üyelik Numarası: 4729

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

« Yanıtla #20 : 28.07.2010 / Çarşamba / 10:47:46 am »

kadınlarda sadece sevılmek ıster yok anam ıkı cınste herseyı ıstıyo ama kımse ıstedıını alamıyo Üzgün

Seni bana soranlara sevmediğimi söylüyorum hep,
Bakma öyle dediğime, çok seviyorum aslında.
Bilmiyorum, belki de sevdiğini söyleyip sevmeyen,
Gitmeyeceğine söz verip giden, sana inat yapıyorum bunu.
Öyle güzel yalan söylüyorum ki herkese,
......Kendim bile düşünüyorum bazen, acaba unuttum mu diye.
Sonra... ~
Sonra yokluğun sevmediğim bir yara gibi acıtıyor,
Düşüp kolunu incittiğini herkesten gizlemek isteyen çocuk gibi oluyorum.
Güçlü, dimdik durmaya çalışıyorum kalbimdeki yaranın önünde,
Belki görünüşte öyle ama...
Yapamıyorum, kabullenemiyorum işte.
Göründüğün gibi güçlü olamamak ne kadar zor...
Olduğun kadar zayıf görünememek...
Ne zor
BALIK
BAYAN

Profesyonel

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

Takımı:
« Yanıtla #21 : 28.07.2010 / Çarşamba / 13:35:59 pm »

Kimse kendi isteğini alması çok zorda ama siz baylar bayanlara ihtiyacınız var, siz bayanlar da baylara ihtiyacınız var ölese lütfen anlayışlı kibar nazik ve sinirli olmayalım güzelce anlaşalım
    Birbirimizi yemenin anlamı yokkkk byyyyyyy Göz Kirpan kız hım

Bahtiyar
Deneyimli

Teşekkür Puan Toplamı: 110

Yaşadığı Şehir: şanlıurfa

Üyelik Numarası: 6559

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

Takımı:
« Yanıtla #22 : 28.07.2010 / Çarşamba / 17:23:18 pm »

bravo  Nargileci

BALIK
BAYAN

Profesyonel

İlerleme Seviyesi

Ruh Halim

Takımı:
« Yanıtla #23 : 28.07.2010 / Çarşamba / 18:41:15 pm »

Gülen kız bahtiyar sanki tşk almış gibi oldum mu acaba  Gülen kız

Sayfa: 1 2 [3] 4 Yukarı git Bu Konuyu Gönder Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Forum özel kadınlar kulübü Sohbet Aşk resimli şiirler video hikaye itiraf Güzel Sözler msn Smile | Powered by uLaS SMF 1.0.9.
© 2001-2005, Lewis Media. All Rights Reserved.
Resimli şiirler - Resimli Aşk Sevgi şiirleri ForumozeL Yerli Yabancı Güzeller Galerisi Türk Güzeller Galerisi Yabancı Güzeller Galerisi
ForumozeL Türkiyenin Forum özeLi Kadınlar Kulübü Sohbet Chat Hikaye itiraf Aşk Sevgi güzel sözler
Bay Bayan Arkadaşlık sesli şiir Komik Resimler videolar Film izle
Msn avatarlar MSN Messenger Hareketli Smile ifadeleri Astroloji Burçlar Mirc Mircturk Chat Sohbet İlahiyat İmam Hatip İslami Dini Genel Forum
Mizah Programlar Online Tv Divx Film indir Müzik şarkı sözleri Flash Animasyonlar Flash Oyun Şans Oyunları Okey Kaoka Oyun King
Sitenin Tüm Hakları wWw.Forumozel.Com a aittir. Yazı ve İçerikler Kullanıcıların ve Yazanların Sorumluluğundadır !

Forum Haftanın Sözü
Sevgin Değil Sessizliğindir Kahreden .!! Yanlız Sesim Değil Yüreğimdir Titreyen .!!
Gözlerim Mi Sanırsın Tek Seni Bekleyen ..! Ya Yüreğimi Bırak Ruhumdur Seni Özleyen ..!!
Forum Güzeller Galerisi
Forum Video Galeri

| Forum özel Bay Bayan Arkadaşlık Chat Sohbet Oyunlar | | Forum özel online Müzik şarkı Sözleri Tab Akor Nota |
| Forum islam Kuran-ı Kerim Hadisler Sureler ilahiler | | Forum komik ilginç şaşırtan Güzel Resimler | | Forum özel Film Divx Diziler |
| Forum Flash Animasyonlar Aşk Sevgi Sözleri Şiirler | | Forum Kadın özel Estetik Sağlık Güzellik Bakım Gebelik Çocuk Doğum Moda |
| Forum özel hikayeler itiraflar | | Forum Kültür Sanat Elsanatları Eğitim Türkçe Forumunuz | | Forum Komik ilginç şaka videolar |
| Mankenler Güzeller Galerisi Online Tv İzle Müzik Mp3 Dinle Sesli Dünya Sesli Şiirler Bilgisayar Yazılım Programlar Bayan özel Spor |
| Güncel olaylar, kültür, sanat, mizah, webmasterlar ve daha fazlası için gerekli kategorilerin bulunduğu genel içerikli forum siteniz |
| Yerli Film izle | | Yabancı Türkçe Dublaj Film izle | | Korku Filmi izle | | Animasyon ve Çizgi Film izle |
| İslam ve Dini Filmi izle | | Belgesel Filmi izle | | Film izle | | Kadin özel Sohbet | | iç çamaşırları iç giyim | | Resimli Şiirler |
| Yerli şarkı sözleri - Türkçe şarkı sözleri | | Gebelik Hamilelik Doğum | | Cinsellik ve Cinsel Sağlık |

Popüler Etiketler Tags

speakychat speaky chat mainboard main board şarkı sözleri forum özel forumozel sesli chat sohbet Avril Lavigne Müzik
Nota Tab Akor Flash Animasyon Kadın özel Yemek Tarifleri Yemekler şiirler oyun oyna flash oyunlar mizah Güzeller Galerisi
Güzel Kızlar Cinsellik tüp bebek online film magazin MSN avatar avatar arşiv ilahiler mankenler mankenler
teknoloji web tasarım donanım donanım haber arabalar eğlence komik moda trend müzik video klip kara kalem resimleri rüya yorumları
el sanatları güzel sanatlar indir, inndir Programlar online 10 parmak klavye çalışması şarkı sözleri Biyografiler aşk sevgi sözleri
kadınlar kulübü aşk sevgi mesajları pratik bilgiler Ev iş dekorasyonu kadın kulubu Okey Tavla King Dama Oynu oyna şans oyunları
Ercan Demirel Elveda Deme Bana İndirmeden Dinle Ercan Demirel Elveda Deme Bana Mp3 Dinle Ercan Demirel seviyorum seni anla
Ercan Demirel Elveda Deme Bana Video Klip Clib izle Ercan Demirel Bu şehirde sana aşık biri yaşıyor
| Flash Oyunlar Okey Tavla Dama Batak Satranç | | Moda ve Trend | | Aşk ve Sevgi | | Şiirler Resimli Şiirler Sesli Şiirler |
| Güzellik Bakım | | Komik Eğlenceli Videolar | | Komik Resimler | | ForumozeL Yabancı Güzeller Galerisi | | Güzel Sözler Hazır Mesajlar |
| Diyet ve Fitness | | Hareketli msn ikon icon Smile Smiley Emoticons | | Pratik Bilgiler |
| Sesli ilahi ve Dini Şiirler | | Günlük Burçlar Özellikleri ve Astroloji | | Rüya Yorumları | | Resimli Şarkı Sözleri | | Müzik video Klipleri |
| Kadın ve Erkek Sağlığı | | Cinsellik ve Cinsel Sorunlar | | Yemek Tarifleri |
| Forum Komik İlginç Resimler | | Flash Okey Oyunu Oyna | | Sesli Görüntülü Okey Oyunu Oyna | | Üyeliksiz Okey Oyunu Oyna Oyun Oyna
| | Batak Oyunu Oyna Oyun Oyna | | Sesli Görüntülü Batak Oyunu Oyna | | HQ videolar HD videolar izle |
| Türkçe Şarkı Sözleri Yerli Şarkı Sözleri Sözü |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

www.forumozel.com
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için Burayı Tıklayın.